Alles over stalen kasten!

Stalen Design kasten

In tegenstelling tot de saaie stalen stellingkasten worden er op dit moment ook echte stalen design meubelen verkocht. Het stoere strakke uiterlijk van staal kan namelijk ook heel mooi zijn bij u in huis. Opvallend aan deze kasten is dat vaak gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden die metaal biedt. Delen van kasten kunnen gemakkelijk open gelaten worden door plaatsing van kleine of grotere bijvoorbeeld ruitvormige gaten. Soms worden zelfs hele patronen in de voorzijde van de kast gemaakt wat een leuk resultaat kan hebben.

 

Roestvrij staal
Vaak wordt bij stalen kasten gebruik gemaakt van roestvrij staal om de levensduur aanmerkelijk te verlengen. In design meubelen echter is het ook niet ongebruikelijk dat bepaalde elementen in een kast expres doorgeroest laten worden. Dit zeer kenmerkende aspect van metaal wordt vaak onderschat en kan erg leuk zijn.

 

Extra elementen
Meubelen die verkocht worden als deel van een stijlvol interieur kunnen zeer speciale deurconstructies bevatten en wanneer kasten niet te zwaar belast worden in de praktijk, zoals in bijvoorbeeld computermeubelen, zijn soms ook wieltjes gemonteerd. De mogelijkheden van staal zijn eindeloos en iets vinden in uw smaak zal dan ook zeker mogelijk moeten zijn.

© 2010. All Rights Reserved. Cookies enabled.